Didymos Tom marama bila je moj drugi susret sa ovim brendom. Oko šest meseci nakon prve Didymos marame koju sam imala prilike da motam ponovo sam se susrela sa Didyjem. Opet su bile u pitanju štrafte, ovog puta Tom, koji nosi ime po sinu gospođe Erike Hoffmann, osnivačice brenda Didymos (Nemačka, 1972. godine).

Pun naziv marame: Didymos Tom
Sastav: 100% organski pamuk

Veličina: 6 (oko 4,7 m)
Širina: oko 64 cm
Gustina tkanja: 266 gsm
Vrsta tkanja: cross twill – (ukršteni) keper
Visina, težina deteta: oko 80 cm, oko 10 kg

didymos tom stripes cover

Didymos Tom je još jedna marama kojom sam bila zaista zadovoljna. Pamtim je po dobru, kako se kaže, jer je bila poprilično nošena, samim tim mekana i vrlo se lako motala.

didymos tom nosi me e1499199127295

Kako se ponaša pri motanju?

Kao što se vidi na fotografiji ispod – odlično. Bez ikakvih problema sam nosila svog godinu i po starog dečaka u njoj, i to preko svoje ogromne jakne, i još je on bio u jakni, šetali smo celo to posle podne, a ni Tom, ni moj dečak :), se nisu pomerili.

Koristila sam je intenzivno oko mesec dana, što za šetnje, što za uspavljivanja (šetnje po kući:), i nisam imala zamerki. Čak i vezivanje u žurbi nije pravilo problema na ramenima.

didymos tom streat nosi me e1499199179622

Kome je namenjena (gustina tkanja)?

Gustina tkanja je 266 gsm, što je svrstava u red srednje debelih marama, dakle pogodna za nošenje novorođenčadi. Keperno tkanje znači da će bez problema nositi i težu decu.

Sama nisam imala prilike da isprobam sa novorođenčetom, ali koliko me sećanje služi (imajte na umu da ovo pišem više od godinu i po dana nakon korišćenja), trebalo bi da se sasvim lepo ponaša i prema manjim bebama.

didymos tom stripes e1499199213186

Sa Didymos brendom teško da se može napraviti greška. Obratite pažnju na izbor materijala od kojeg je napravljena, kao i veličinu i sigurna sam da će vas služiti ceo nosilački staž.

Naše fotografije u Didymos maramama možete pogledati na Instagramu pod oznakom #nosimedidymos.