Odgovornost za sadržaj

www.nosi.me je lični blog čija je svrha širenje svesti o dobrobitima nošenja beba i dece kako za njih tako i za njihove staratelje. Sadržaj na njemu je isključivo edukativnog karaktera, i ne može biti korišćen niti tumačen u svrhe medicinskog savetovanja, dijagnoze, lečenja, medicinske terapije, niti medicinske nege.

Kao kreatori sadržaja, ulažemo sve razumne napore da se na stranicama ovog bloga nalaze tačne i ažurne informacije. Iako je sadržaj na ovom blogu posebno brižiljvo pripremljen, ne možemo prihvatiti odgovornost da su podaci tačni, potpuni ili najnoviji. Odgovornost takođe ne prihvatamo niti za štete koje direktno ili indirektno nastanu zbog korištenja ovog bloga, a niti zbog korištenja stranica do kojih je moguć pristup sa ovog bloga. Isto tako ne odgovaramo niti za bilo kakve greške ili propuste u sadržaju ovog bloga.

Komentari odražavaju mišljenje i stavove njihovih autora, ne i www.nosi.me bloga. Komentari koji sadrže psovke, uvrede na bilo kojoj osnovi ili su na drugi način neprimereni, neće biti objavljeni.

Odgovornost za spoljašnje veze

Ovaj blog može sadržati spoljašnje veze ili linkove na web stranice trećih strana. U trenutku dodavanja spošaljnjih veza nije postojala svest o eventualnim kršenjima zakona, a redovne provere spoljašnjeg sadržaja bez legitimnog razloga da verujemo u takvo kršenje nisu zakonski obavezne, niti potrebne.

Sadržaj povezan spoljašnjim vezama nalazi se van naše direktne kontrole ili uticaja i zbog toga ne prihvatamo nikakvu odgovornost za njega. Dalje, nismo vlasnici tog sadržaja i zbog toga se izričito odričemo u tome sadržanih informacija. U slučaju da saznamo da postoji kršenje zakona, učinićemo sve da sporni sadržaj uklonimo što je brže moguće.

Autorska prava i pomoćni zakoni

Sadržaj koji se objavljuje na www.nosi.me (posebno tekstovi, ilustracije i fotografije) podleže Zakonu o autorskom i srodnim pravima. Za bilo kakvu drugu vrstu korišćenja, posebno reprodukciju, distribuciju i objavljivanje sadržaja, potrebno je prethodno odobrenje (dozvola) za korištenje u pisanom obliku.

Zakon o autorskim pravima trećih strana poštovaće se u svim slučajevima kad mi nismo autori ponuđenog sadržaja ili nosioci prava iskorišćavanja autorskog dela.

Sav sadržaj nosi.me bloga dozvoljen je za deljenje isključivo na svojim originalnim web adresama: nije dozvoljeno preuzimanje tekstova, fotografija niti video snimaka objavljenih na njemu bez prethodne pismene saglasnosti autora, osim u svrhe privatnih arhiva.

Bezbednosne napomene

Blog www.nosi.me nije i ne može biti odgovoran za način na koji njegovi čitaoci koriste ovde opisane proizvode.

MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROUČITE SIGURNOSNA I DRUGA UPUTSTVA PROIZVOĐAČA OPREME KOJU KORISTITE (NOSILJKE, MARAME I SVA OSTALA POMAGALA).

UPUTSTVA OBJAVLJENA NA OVOM BLOGU IMAJU ISKLJUČIVO EDUKATIVNU SVRHU, I PODRAZUMEVA SE DA SU USLUGE BEZ IKAKVE GARANCIJE. NITI U JEDNOM SLUČAJU SE WWW.NOSI.ME NITI NJEGOVI AUTORI MOGU SMATRATI ODGOVORNIMA ZA SLUČAJNU, INDIREKTNU ILI POSLEDIČNU ŠTETU BILO KOJE VRSTE.

www.nosi.me i Sandra Simonović ne prihvataju odgovornost za bilo kakve povrede nastale kao rezultat korišćenja informacija iznešenih u uputstvima, ili na društvenim mrežama. Sve informacije koristite na sopstveni rizik.

U slučaju da Vi ili Vaše dete imate bilo kakva fizička ili psihička ograničenja, obavezno se konsultujte sa nadležnim medicinskim osobljem pre korišćenja bilo koje opreme za nošenje beba i dece.

Korišćenjem bloga podrazumeva se da ste saglasni sa Uslovima korišćenja navedenim u ovom tekstu.

Za sve dodatne informacije obratite nam se putem Kontakt formulara.