Ukoliko želite da postavite oglas u Facebook grupi Nosiljke i marame za nošenje (Babywearing Srbija), molimo vas da poštujete sledeća pravila:

Grupa je namenjena prodaji, kupovini i razmeni isključivo marama i nosiljki za nošenje beba.

Nosiljke sa uskom bazom – kenguri mogu biti postavljeni u oglase uz obavezno ostavljanje linka do teksta Jesu li kenguri – nosiljke sa uskom bazom ispravne nosiljke?

Fotografije

Fotografije moraju biti vaše; originalne fotografije dodajte u komentarima na oglas. Oglas mora sadržati najmanje jednu vašu fotografiju nosiljke ili marame koju prodajete.

Opis oglasa

U opisu oglasa mora stajati koji ste vlasnik po redu, da li nosiljka/marama ima oštećenja, fleke, da li je izbledela i slično, dakle detaljno opisano stanje.

Zbog beba sa alergijama, poželjno je da naznačite ukoliko se u vašoj kući puši, i/ili imate kućne ljubimce.

Prilikom postavljanja oglasa za prodaju razmišljajte šta biste vi sve želeli da znate, nemojte očekivati da vam kupci postavljaju pitanja – jer najčešće neće. Možete se rukovoditi tekstom o kupovini polovnih nosiljki.

Zabrana prodaje kopiji nosiljki i nosiljki nepoznatog proizvođača

Kopije nosiljki NIJE DOZVOLJENO prodavati! Iz ovog razloga, potrudite se da sačuvate račun od kupovine, što posebno važi za Ergobaby, Manduca, Beco nosiljke, koje se najčešće (ali ne i jedine, nažalost) kopiraju.

Rok trajanja oglasa

Oglasi imaju rok trajanja: Facebook će ih automatski arhivirati nakon tri meseca od postavljanja. Molimo, proveravajte svoje oglase i brišite ih ukoliko prodate nosiljku. Ukoliko ne želite da se arhivira, povremeno napišite nešto u komentar.

Prodavci, proizvođači, brendovi

Prodavci i proizvođači mogu oglašavati akcije, popuste i sniženja, ali ne i redovnu ponudu.

Fer razmena

Molimo vas da budete fer, da se držite dogovora, te ukoliko ipak niste u mogućnosti da kupite proizvod koji ste rezervisali u najkraćem roku obavestite prodavca.

Pravila nisu konačna, biće dopunjavana i menjana po potrebi, protokom vremena. Proveravajte povremeno.

Hvala, i srećna trgovina!

TRAŽIM: ukoliko želite da kupite nosiljku ili maramu, pišite svoje želje OVDE —->>> https://www.facebook.com/groups/nosiljke.marame/permalink/1795674164087375/

ISKUSTVA proverite (i upišite!) OVDE —->>> https://www.facebook.com/groups/nosiljke.marame/permalink/1585187058469421/

Naslovna fotografija: Ian Kennedy